Fødevareindustri

I fødevareindustrien skal vores kunder være 100% sikre på at hygiejnen er i orden. Vi leverer integrerede løsninger til industriel procesvask og rengøring i forskellige industrier.

Som førende leverandør inden for rengøring leverer vi i Finland en omfattende integreret løsning i fødevareindustrien.

Vi forventer at være klar med løsninger til den danske fødevareindustri snarest. Indtil da kan du læse om vores løsning her.

Et vigtigt fokus for vores kunder i fødevareindustrien er en ren produktionshal, rent udstyr og en forsikring om, at hygiejnen er 100% i orden. Det er her, vi kommer ind i billedet. Kiilto leverer løsninger til industriel procesvask og rengøring i forskellige produktionsprocesser.

Vi har et mål om at bygge et langsigtet, pålideligt og bæredygtigt samarbejde med vores kunder. I vores globale organisation har vi mange års erfaring og kender til de lokale forhold på de forskellige markeder. Vi kan derfor identificere behovene hos kunderne og derved tilpasse vores tilbud og løsninger, så de passer til den specifikke situation.

Vi har miljøet med i alle beslutninger, vi tager og i alle løsninger, vi tilbyder vores kunder. Vores udviklingsafdeling arbejder dagligt med at forbedre vores fodaftryk på jorden, og vi stræber på at være miljøledende inden for vores område.

Vi forsøger også at hjælpe vores kunder med at nå deres miljømål ved at tilbyde løsninger fremstillet af ansvarligt dyrkede råmaterialer og produkter, som er pakket i genanvendelig emballage.