Covid-19

De rigtige rengøringsmetoder og effektive produkter er et godt makkerpar i kampen mod Coronavirus. Velkommen til vores COVID-19 database!

Kiiltos eksperter har udarbejdet instruktioner til at hjælpe dig med at løse de problemer, pandemien udgør. På denne side finder du en oversigt over alle vores guides og gode råd mod at bekæmpe virussen og aktuelle problemstillinger relateret til coronavirus-pandemien.

Generelle hygiejneinstruktioner

Viden om håndhygiejne

Læs mere

Viden om huden

Læs mere

Viden om rengøring og desinfektion for at reducere smitterisiko

Læs mere

Hygiejnisk vask af tekstiler

Læs mere

Hygiejnisk brug af mundbind

Læs mere

Coronavirus COVID-19 er en kappeklædt RNA-virus, som de mest almindelige desinfektionsmidler er effektive mod. Generelt er kappeklædte vira relativt lette at dræbe, hvis desinfektionsproduktet vælges korrekt og i henhold til den tiltænkte anvendelse. Det er vigtigt at sikre god håndhygiejne, omhyggelig rengøring og desinfektion af overflader. God håndhygiejne er alles ansvar og den nemmeste måde at bryde smittekæden på. Den bedste måde at sikre god håndhygiejne på er ved at vaske hænderne med vand og sæbe eller ved hjælp af hånddesinfektion med et indhold på mindst 85% alkohol. Kiilto leverer håndhygiejneprodukter, der er udviklet i samarbejde med sundhedseksperter. Vores hånddesinfektioner er designet til kontinuerlig brug, så de ikke udtørrer huden, selvom de bruges flere gange om dagen.

Siden udbruddet af COVID-19 er der kommet mange nye desinfektionsmidler og mærker på markedet. For at kunne hævde, at et produkt dræber coronavirus, skal det være testet effektivt mod kappeklædte vira i henhold til EN14476.
EN14476 er en europæisk standard for test af effektiviteten af et desinfektionsmiddel mod vira. Det er en suspensionstest for at evaluere virucidal aktivitet og udføres i overensstemmelse med en standardiseret procedure i et akkrediteret laboratorium.

I Kiiltos sortiment finder du produkter til at vedligeholde et godt hygiejne niveau.

Brug for hjælp til at sikre hygiejnen i din virksomhed? Kontakt en specialist indenfor hygiejne i dit område!