Brands /

Vores brands

Vi forstår danskernes behov

I Kiilto er vores mål at udvikle, fremstille og markedsføre effektive produkter designet til de danske virksomheder og deres behov. Som en dansk virksomhed kender vi de danske betingelser og krav til vores produkter. Vores omfattende sortiment inkluderer produkter til håndhygiejne, professionel rengøring, tekstilvask, instrument genbehandling og førstehjælp under 2 forskellige brands.

Stort udvalg af produkter

Vi udvikler og fremstiller vores produkter sikkert og ansvarligt i Skandinavien, samtidig med at vi tager os af miljøet og mennesker. Som en nordisk virksomhed er vi fortrolige med lokale forhold og standarder. Vores brede udvalg inkluderer produkter til personlig hygiejne, professionel rengøring og førstehjælp.

Klik på logoerne øverst eller brandnavnet i sidemenuen for at læse mere om vores sortiment.

En pålidelig partner med vægt på løbende udvikling

Vi tilstræber at hjælpe danske forhandlere med at betjene deres kunder med vores produkter så godt som muligt. Vores lager i Sverige og i Danmark har et mål om 100% leveringssikkerhed. At sikre en ubrudt leveringskæde af høj kvalitet muliggør 100% tilgængelighed af vores produkter på de danske butikshylder.

Miljø som en del af virksomhedskulturen

Ønsket om at være miljøledende inden for vores forretningsområde styrer vores handlinger og udmønter sig i vores Promise to the Environment. Det er en del af vores kultur samt den måde, vi tænker og vurderer vores handlinger på. Løftet er opdelt i fire forskellige mål, der dækker alle vores handlinger i dagligdagen fra hverdagsrutiner til innovationer og fra strategi til at hjælpe vores kunder i marken.

Læs mere ->